Van 3 t/m 14 oktober alleen spoedreparaties bij Ymere

Van donderdag 3 oktober tot en met maandag 14 oktober 2024 kunnen huurders van Ymere alleen spoedreparaties melden. Ymere voert in deze periode werkzaamheden uit aan hun computersystemen, waardoor niet alle diensten beschikbaar zijn. Hier vindt u een overzicht van wat dit voor u betekent:

  1. Alleen spoedreparaties
    Tijdens deze periode voert Ymere alleen spoedreparaties uit. Dit zijn reparaties die direct nodig zijn bij inbraakgevaar, ernstige lekkages of gevaar voor bewoners. Heeft u een spoedgeval? Bel dan direct 088 000 89 00. Ymere is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, ook in het weekend.
  2. Lopende afspraken blijven staan
    Heeft u al een afspraak voor een reparatie gepland? Deze afspraken gaan gewoon door. Wilt u een afspraak verzetten? Neem dan telefonisch contact op met Ymere. Let op: nieuwe afspraken kunnen pas na 14 oktober worden ingepland.
  3. Huur opzeggen blijft mogelijk
    U kunt tijdens deze periode uw huur blijven opzeggen via het formulier op de website van Ymere. U ontvangt hiervan een schriftelijke bevestiging. Vervolgens neemt Ymere contact met u op om afspraken te maken voor een voor- en eindinspectie. Deze inspecties vinden plaats na 14 oktober.
  4. Gebruik van MijnYmere beperkt
    U kunt in de digitale omgeving van Ymere, ‘MijnYmere’, nog steeds meldingen doen, bijvoorbeeld over schimmel of een geveltuin aanvragen. Wat niet mogelijk is, is het indienen van nieuwe reparatieverzoeken of het betalen van huur via MijnYmere. Ook zijn actuele financiële gegevens tijdelijk niet zichtbaar.
  5. Betalingen via bankoverschrijving
    Als u de huur zelf overmaakt via een bankoverschrijving, wordt dit pas na 14 oktober door Ymere verwerkt.

Ymere geeft aan dat zij er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken. Zo is het klantcontactcenter van Ymere in deze periode extra bezet om alle telefoontjes snel af te handelen. Heeft u vragen of hulp nodig? Bel dan gerust met Ymere: 088 000 89 00.
HYA blijft de situatie volgen.

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief